Belföld

500 ezret ér a győri postarabló – fantomkép

Ennyit fizet a rendőrség a nyomravezetőnek.

Az ismeretlen tettes egy hete (január 19-én 11 óra 20 perckor) fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolta a győri 6. számú postahivatalt. Az alkalmazottat megfenyegette, a bevétel átadására szólította fel. A dolgozó a fenyegetés hatására a kasszában lévő pénzt átadta, az elkövető elmenekült a helyszínről.

Az elkövető személyleírása:

A férfi 30-40 év közötti, 175-180 centi magas, átlagos testalkatú, akcentus nélkül beszél magyarul. A bűncselekmény elkövetésekor fekete, kapucnis felsőt, kék farmernadrágot, sportcipőt és baseball sapkát viselt, arcát egy sötét sállal takarta el. 

A férfi hagyományos kerékpárral közlekedett, a rablás előtt percekig várakozott a posta melletti iskola kerítésénél.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 (azaz ötszázezer) forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. 

A pénzt az kaphatja meg, akinek segítségével a tettes azonosítható, bűnössége megalapozottá válik. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz, a nyomravezető személyét bizalmasan kezelik.

A díjkitűzés visszavonásának jogát a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett. A díjkitűzés annak nyilvános visszavonásáig érvényes.

Kérik, hogy aki a bűncselekményről, az ismeretlen elkövetőről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon (9024 Győr, Szent Imre u.2-4. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 112-es számon, valamint hívható a 06-96/417-329-es ügyeleti telefonszám is. (police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik