Belföld

Orbán Viktort éltette a miskolci képviselő egy méhnyakrákellenes előadáson

Január 11-én egészségvédelmi előadást tartottak egy miskolci középiskolában olyan 11. és 12. évfolyamos tanulók számára, akik már betöltötték 18. életévüket. Az előadást először Az egészséges életért, majd a Méhnyakrák ellen címmel hirdették meg, de ahogy a 444 cikkéből kiderül, ez inkább egy kampányrendezvény volt.

Az első előadó a Nő A Siker alapítója, Csöbör Katalin volt, aki a Fidesz országgyűlési képviselője. Erősen kezdett, a képviselő felvezetésként ugyanis arról kérdezte a diákokat, hogy ki a köztársasági elnök, majd azt, ki a miniszterelnök. A helyes válaszok után pedig Csöbör rávágta:

Reméljük, még jó sokáig ő lesz!

A képviselő a továbbiakban is háttérbe szorította az egészségvédelmi kérdéseket, inkább Magyarországról készült videókat vetített, majd térképelemzéssel mutatta be, régen mennyivel nagyobb volt hazánk területe. Szó esett még megyei vonatkozású témákról, majd lejátszotta a Bíborszél zenekar Miskolc című kampánydalát.

Beszélt még a helyi fejlesztésekről is, például a Diósgyőri Stadionról, majd az egészséges életmód fontosságát saját nyaralós, tornázós képeivel érzékeltette.

Ezek között olyan is akadt, melyen a képviselő Orbán Viktorral fog kezet. 

A 444 cikkéből derül ki az is, hogy a következő előadó már érintette az egészség témakörét, de beszéde inkább a magyar egészségügy méltatásáról szólt. A közönség az előadások végén pedig egy palack Szűz Vízzel távozhatott.

(kiemelt kép: mti)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik