Belföld

Megszólalt a thaiföldi vacsora után meghalt magyar férfi barátnője

Megírtuk, meghalt egy magyar férfi egy thaiföldi vacsora után. A Blikk beszélt az elhunyt férfi barátnőjével Diával, aki azt mondta

abban az étteremben, ami egyébként ahhoz a szállodához tartozik, ahol laktunk, már ettünk péntek előtt is, akkor azonban senkinek semmi baja nem lett.

Tibor tenger gyümölcseit evett azon az estén, ahogy barátai is, ők viszont gyomorrontással megúszták a vacsorát.

A nő így emlékszik vissza a vacsora utáni történésekre:

Tizenegy óra körül értünk fel a szállodai szobánkba. Elalvás után nem sokkal arra ébredtem, hogy a szerelmem hány. Kimentem a mosdóba, és akkor mondta, hogy ez az állapot már egy ideje tart, és nagyon gyengének érzi magát. Egy idő után az állandó hányástól és hasmenéstől annyira rosszul lett, hogy elájult. Ekkor szóltam Andornak, hogy jöjjön, mert nagy baj van. Közben én és az alélt Tibi lementünk a tizennegyedik emeleti szobánkból a portára, hogy orvosi segítséget kérjünk.

Dia a Blikknek azt mondta, szakszerű segítséget egyáltalán nem kaptak.

Bármilyen hihetetlen, a luxusszállodában egyetlen olyan ember sem volt, aki ért az életmentéshez. Tibi a recepció előtt feküdt, Andor próbálta stabil oldalfekvésbe tenni, és a mellkasát is masszírozta. A mentő negyven perc múlva érkezett meg, és vitte be a helyi magánkórházba

– nyilatkozta.

Az orvosok már nem tudtak segíteni a férfin, a nő szerint barátja halálát az orvosi ellátás hiánya okozta.

A Bors egy szemtanúra hivatkozva azt írja, a szállodások először nem is mentőt hívtak az eszméletlen férfihoz, hanem taxit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik