Nagyvilág

Meghalt egy magyar férfi egy thaiföldi vacsora után

Egy magyar férfi életét vesztette Thaiföldön – írja a Bors. A férfi négy barátjával nyaralt az országban, a hotelben svédasztalos vacsorán vettek részt, ami után mindannyian rosszul lettek. Egyikük a kórházba szállítás után többszöri újraélesztést követően elhunyt.

A lapnak a Külgazdasági és Külügyminisztérium elmondta, a halál oka ételmérgezés vagy ételallergia miatt bekövetkezett szívleállás.

A magyar társaság szólt a thaiföldi nagykövetségnek, miután rosszul lettek, az ő segítségükkel kórházba vitték őket. A külügy hozzátette, hogy a magyar csoport tagjait egy bangkoki nemzetközi kórházba vitték, azóta már elhagyták az intézményt. A kórház tájékoztatása szerint mindannyian ételmérgezést kaptak.

Az majd csak a boncolási jegyzőkönyvből derül majd ki, ételallergia vagy ételmérgezés végzett a magyar férfival. A jegyzőkönyv kiállításáig a holttest Bangkokban marad.

A nagykövetség úgy tudja, hogy egy szervezett utazás keretében több magyar is a szállodában tartózkodik, és közülük sokan szintén megbetegedtek a vacsora után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik