Belföld

Tíz elfogatóparancs alapján keresték az ámokfutó autóst

Végül mégis elfogták a 39 éves nyársapáti férfit.

Az örkényi rendőrök kedden igazoltatni próbálták a parkoló autóban ülő férfit, aki azonban azonnal elhajtott, amikor meglátta őket. Nagy sebességgel hajtott, és a rendőrök többszöri fény- és hangjelzése ellenére sem állt meg.

Albertirsán árokba hajtott, majd a kocsit hátrahagyva, több ingatlan kerítésén átmászva, futva menekült. Az örkényi járőrök a ceglédi rendőrök segítségével a menekülő férfit elfogták, a dabasi kapitányságra előállították.

Tíz elfogatóparancs volt ellene

Kiderült, hogy a 39 éves nyársapáti férfi ellen az orosházi, szarvasi, szolnoki,  jászberényi és paksi kapitányság, illetve a Dabasi Járásbíróság lopás miatt, a Nagykőrösi Rendőrkapitányság fogolyszökés miatt, a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt, a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség hamis tanúzás miatt elfogatóparancsot adott ki. A Kecskeméti Törvényszék BV. Csoportja azért körözte, mert nem kezdte meg a jogerős büntetését.

A nyomozók megállapították, hogy a férfi megalapozottan gyanúsítható több Dabason történt lopással is. A rendőrök G. Zsoltot gyanúsítottként kihallgatták, majd a büntetés-végrehajtási intézetbe átkísérték. (police.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik