Belföld

Megszólalt az apa, aki a vád szerint hőmérővel molesztálta tízéves nevelt lányát

Néhány napja ítélték el pedofília miatt azt a nevelőapát, aki a vád szerint 2013 és 2014 között többször erőszakoskodott tízéves nevelt lányával. A férfi első fokon hét évet kapott, de hazamehetett a börtönből az előzetesben töltött idő miatt.

Az elítélt férfi a Hír TV Riasztás című műsorában elmondta, ártatlan, és ezt be akarja bizonyítani. Hozzátette, ő is „elítéli az ilyet, nemhogy ő csinálja”. A férfi kétségbeesésében megpróbálta felvágni az ereit, a mentők megmentették, de a börtönt nem kerülhette el.

A pedofíliával vádolt férfi három évet töltött előzetes letartóztatásban, most házi őrizetbe került. Szerinte a bíró sem hisz abban, hogy bűnös. A férfit a bíróság elítélte folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt, de éppen annyi büntetést kapott, hogy ne kelljen tovább a börtönben maradnia.

A vád szerint a férfi hőmérővel molesztálta tízéves nevelt lányát, ő azt állítja, volt élettársa azért vádolta meg ezzel, mert miután a nő többször megcsalta, el akarta hagyni, és magával akarta vinni közös gyereküket is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik