Belföld

Azt akarta, hogy nevelt kislánya szex közben nézze

A Budapest Környéki Törvényszék tárgyalja egy férfi ügyét, aki több mint másfél éven keresztül molesztálta nevelt gyermekét Pest megyei otthonukban. Tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére folytatólagosan, szexuális cselekmény végzésével vagy végeztetésével elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt kell felelnie.

A vádlott és későbbi élettársa, valamint a nő 2003-ban született lánya 2010 márciusában költöztek össze. A kapcsolatból később közös gyermek is született. A család 2013 januárjában lakásbővítésbe kezdett, ezalatt valamennyien egy ágyban aludtak. A férfi ekkor kezdte molesztálni a kislányt, ahogy a törvényszék fogalmaz, „élettársa távollétében, a lakásukon, szexuális vágyainak felkeltése és kielégítése végett közeledett a sértetthez”.
A nevelőapa telefonján szexuális tartalmú videókat mutatott a kislánynak, aki úgy védekezett, hogy ilyenkor becsukta a szemét. Ezen felül arra biztatta a gyereket, hogy figyelje őt és az anyját, amikor szeretkeznek.  Többször előfordult olyan eset is, hogy arra kérte a kislányt, elégítse ki orálisan.

A férfi 2014 őszén bukott le, amikor élettársa elcsípett egy internetes levelezést, amely közte és egy számára ismeretlen nő között zajlott, és amelyből kiderült, hogy a vádlott valószínűleg zaklatja a gyereket.

A nő feljelentette párját, aki miután értesült erről, elment otthonról, és néhány nappal később megpróbálta megölni magát egy tanyán. Az ügyben már pénteken ítélet várható.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik