Belföld

Maffiavezérnek nevezte egy fideszes a kaposvári polgármestert

Eldurvulni látszik a kaposvári hulladékháború. Szeptemberben a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy a kaposvári Csiky Gergely Színház felújítása során keletkezett sittet egy Kaposújlak melletti, magántulajdonba tartozó vízmosásba vitték.

A témával foglalkozó helyi lap, a Kapos-T most egy olyan videófelvételt tett közzé, amelyen Prukner Gábor, a Kaposújlakkal szomszédos Kaposmérő fideszes polgármestere maffiavezérnek nevezi Szita Károly kaposvári polgármestert. A kaposmérői hulladéklerakóra utalva Prukner azt mondta:

a kaposvári hulladékmaffia nem nézi jó szemmel, hogy nekünk ilyen van, és a maffiavezér, aki nem más, mint a város vezetője, mindent elkövet annak érdekében, hogy ide ne kerüljön – szó szerint – inert hulladék. Ezzel számolnunk kell a továbbiakban, ezt biztos forrásokból tudom.

A Kapos-T azt írja, hogy Prukner maga is szoros kapcsolatokkal rendelkezik a pártban, így meglepően kemény szavakat használ az ős-fideszes Szitával szemben. A lap szerint a beszédéből kivehető, hogy szerinte a polgármester utasítására raktak le szemetet Kaposváron több utcájában is, illegálisan.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik