Belföld

Levehetik Havas Henriket a képernyőről

A Magyar Idők ír arról, hogy - az Echo Tv szerint - ügyében vizsgálatot indított az ATV.

A Magyar Idők tényként ír arról, hogy Havas Henrik nőket zaklatott. A kormánypárti lap a celeb Baukó Évára hivatkozik, aki korábbi vádjait az Echo TV adásában, majd a TV2 Tények című műsorában is megismételte és azt állította, több nőt is ismer, akiket Havas Henrik szexuálisan zaklatott.

A szexista megjegyzések később konkrét ajánlatokkal is párosultak, ami, ugye, azt jelentette, hogy neki mindig világéletében csinos, fiatal barátnői voltak, akiket anyagilag támogatott, fizette az albérletet és szponzorálta anyagilag akár a tanulmányaikat is, cserébe, ugye, azt kérte volna tőlem, hogy szexuálisan elégítsem őt ki, legyek a barátnője és mindenféle perverz dolgát teljesítsem.

Baukó Éva: Engem sajnos nem molesztált senki
Nagyon félre ment a reality celeb poénja.

Havast hiába keresték, nem nyilatkozott, de az ATV vezetősége állítólag tudatta az Echo Tv-vel, hogy vizsgálják Havas Henrik ügyét, és csak annak befejezése után döntenek arról, felfüggesztik-e az újságíró műsorát.

Közben a Magyar Nemzet arról ír, hogy szerdán mutatják be az újságíró új portrékötetét, amit Vona Gáborról írt.

Vona: Orbán felelőtlen, kiégett, mentálisan megbillent ember
A Jobbik elnöke szerint pártja győzhet 2018-ban, Polt Péter pedig lemond mandátuma lejárta előtt. A politikus elárulta azt is: Havas Henrik könyvet ír róla.

A Jobbikhoz közeli N1TV-nek Havas azt mondta, szerinte éppen a könyv miatt indult be ellene a habonyi propagandagépezet, hiszen Baukó Éva sosem volt személyi asszisztense.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik