Belföld

Nekimentek Poltnak a Puncs.hu miatt

polt-peter(210x140)(1).jpg (ingyenes, )
polt-peter(210x140)(1).jpg (ingyenes, )
A Párbeszéd szerint a legfőbb ügyész a Puncs.hu bűnügyeit is eltussolja.

Hegyesi Beáta, a párt elnökségi tagja úgy véli, ez derült ki a főügyész írásbeli válaszából, valamint az ügyészség tájékoztatásából. Polt Péter ügyészsége nem indított nyomozást a Puncs.hu ellen, sem tiltott uniós támogatás, sem prostitúció elősegítése, kerítés miatt.

Polt Péter írásbeli válaszából kiderül, hogy folynak nyomozások a Jeremie-program tiltott támogatásaival kapcsolatban, ám ezek nem érintik a Puncs.hu-t.

Megszólalt Polt a Puncs.hu pénzeiről
Közben emberei közölték, hogy nem kerítés gazdag, menő férfiak összeboronálása lányokkal.

Hegyesi Beáta szerint a Legfőbb Ügyészség azért nem vizsgálódik ezekben az ügyekben, mert a Puncs.hu körüli szálak összefonódnak a kormányzati körökkel.

Az EU-s tiltott támogatást a portált üzemeltető cég Hernádi Zsolt tőkealapjától kapta. Nem mellesleg a Hernádi Zsolt vezette Mol a napokban Tállai András nyomására csökkentette a benzinárakat Mezőkövesden.

A Párbeszéd politikusa szerint Hernádit nem először segíti ki

a fideszes ügyészség: a horvát korrupciós botrány kapcsán a legfőbb ügyész hivatala szintén hamar kimondta: nincs bűncselekmény.

Hegyesi Beáta szerint nem véletlen, hogy a Párbeszéd hiába javasolta többször is korrupcióellenes ügyészség felállítását, a kormánypárti képviselők arról hallani sem akarnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik