Belföld
Budapest, 2017. november 12.
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke a párt XXVII., tisztújító kongresszusán a budapesti Hungexpón 2017. november 12-én. Orbán Viktort egyhangúlag, 1358 szavazattal választották újra pártelnöknek.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Orbán is magára szavazott

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2017. 11. 14. 12:48

A Fidesz alelnöke szerint ez természetes. Ő is így tett.

Az ATV-ben Németh Szilárd azt mondta: minden a Fidesz-kongresszuson elhangzott felszólalással egyetértett, hiszen azért ült ott. A Fidesz újraválasztott alelnöke szerint Orbán Viktor – amíg ő látta – szavazott. Mindig. Mivel a pártelnököt – a korábbi tisztújítástól eltérően – ezúttal egyhangúlag választották újra, ezért szerinte Orbán Viktor magára szavazott, amiben szerinte nem volt semmi furcsa. Tagadta, hogy az intelligenciának mérőfoka lenne, hogy az ember nem szavaz magára, hanem tartózkodik. Érvelt is.

Ha én magammal nem vagyok tisztában, akkor hogyan várom el, hogy mások velem tisztában legyenek.

Hiába az ellenérvek, levezette, miért nincs semmi gond ezzel.

Ha valakinek van szavazati joga, márpedig a Fidesz elnökének a Fidesz kongresszusán van szavazati joga, akkor neki is véleményt kell mondania arról, hogy ő ezt meri vállalni, vagy nem – mondta Németh Szilárd, aki azt is elárulta, hogy ő is szavazott saját magára. Németh Szilárd az ATV-ben azt is állította, hogy a kormány nem is írta alá a nők elleni és családon belüli erőszak felszámolásáról szóló Isztambuli Egyezményt, és amíg a Fidesz hatalmon van, az nem is lesz ratifikálva.

 

Kiemelt fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.