Belföld

Átalakított egy kocsit, részegen vezette és kis híján halálba küldött egy tinit

Egy forgalomból kivont, „ speciális terepjáró képességű versenyautóvá”  alakított kocsival okozott baleset egy kerekegyházi férfi még október végén – tette mindezt ittasan. A sofőr elhívott magával egy 17 éves fiút, így indultak el este, hogy a település közelében lévő Búhegydűlő homokos útjain manőverezzenek – írja a Zsaru magazin.

A férfi gyakorlatilag tesztelte, mit tud a járműve, nem törődve azzal, hogy nehezen kormányozható és rossz a súlyelosztása. Egy akácerdő melletti kanyarban – mivel túl gyorsan ment – kisodródott. A homokos útról az erdő füves, az esőzések és a lehullott levelek miatt csúszóssá vált szélére hajtott, megpördült, és az utasülés oldalával nekicsapódott több fának.

A nyitott utastérben ülő, bukósisak nélkül utazó sofőr könnyű, ám a fiú életveszélyes sérüléseket szenvedett. A csattanást hallották a környékbeli tanyák lakói, ők hívták ki a mentőket. A kamaszt azonnal kórházba vitték, ahol életmentő műtéten esett át. Az ittas sofőr ellen eljárás indult, de szabadlábon védekezik.

(Kiemelt kép: Zsaru magazin)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik