Belföld
Budapest, 2017. szeptember 25.
Áder János köztársasági elnök (j) október 2-i hatállyal a megyei jogú városok fejlesztéséért felelõs tárca nélküli miniszterré nevezi ki Kósa Lajos fideszes politikust a Sándor-palotában 2017. szeptember 25-én. Háttérben Szõke László, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) külügyi igazgatója és Haszonicsné Ádám Mária, a KEH fõigazgatója.
MTI Fotó: Bruzák Noémi

Hivatalos: miniszter lett Kósa Lajos

24.hu
24.hu

2017. 09. 25. 14:23

Mint korábban megírtuk, két év után lecserélik a Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának vezetőjét: Kósa Lajos helyett Gulyás Gergely töltheti be a posztot.

Hétfőn pedig megvolt a nagy nap: Áder János köztársasági elnök október 2-i hatállyal a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszterré nevezte ki Kósa Lajost a Sándor-palotában.

Az esemény képekben:

Budapest, 2017. szeptember 25.
Áder János köztársasági elnök (j) október 2-i hatállyal a megyei jogú városok fejlesztéséért felelõs tárca nélküli miniszterré nevezi ki Kósa Lajos fideszes politikust a Sándor-palotában 2017. szeptember 25-én.
MTI Fotó: Bruzák Noémi
MTI Fotó: Bruzák Noémi
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Budapest, 2017. szeptember 25.
Áder János köztársasági elnök (j) október 2-i hatállyal a megyei jogú városok fejlesztéséért felelõs tárca nélküli miniszterré nevezi ki Kósa Lajos fideszes politikust a Sándor-palotában 2017. szeptember 25-én. Háttérben Kõrösi Csaba, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) Környezeti Fenntarthatóság Igazgatóságának igazgatója (b), Szõke László, a KEH külügyi igazgatója (b2) és Haszonicsné Ádám Mária, a KEH fõigazgatója (b-j).
MTI Fotó: Bruzák Noémi
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Budapest, 2017. szeptember 25.
Áder János köztársasági elnök (j) és Kósa Lajos fideszes politikus, miután átvette a megyei jogú városok fejlesztéséért felelõs tárca nélküli miniszteri kinevezését a Sándor-palotában 2017. szeptember 25-én.
MTI Fotó: Bruzák Noémi
MTI Fotó: Bruzák Noémi
vissza a címlapra

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.