Belföld

Kósának elment az élettől a kedve

Komolyan mondta, mert szerinte a sajtóhírek 60 százaléka koholmány.

A politikus az ATV-ben ostobaságnak nevezte, hogy időnként szerencsétlen megnyilvánulásai miatt nem vezetheti a Fidesz frakcióját a kampányban.

Szél Bertala... ööö Bernadett: Kósa Lajos legyen Kósa Lilla!
Kósa Lajos ma délután a parlamentben Szél Bertalannak nyelvbotolta Szél Bernadett nevét. De vajon milyen nevet adna Kósának Szél? Villáminterjú a folyosóról.

Annyi butaságot olvastam, hogy komolyan elment az élettől a kedvem.

A leköszönő frakcióvezető szerint a sajtóban megjelenő hírek 60 százaléka koholmány. Elismerte, hogy a politikai stand-up műfajában, ha valakit lehet emlegetni, hát az ő, de szerinte nyilatkozatai összességükben abszolút helyénvalóak.

És én ezt egy olyan stílusban hozom, amit lehet szeretni, lehet nem szeretni, (…) Én nem szeretek szomorkodni, és ha lehet valakit emlegetni a politikai stand up műfajban, akkor az én vagyok.

A politikus Demcsák Zsuzsát hozta példának, amikor a kommunikáció nehézségeiről beszélt.

Az emberek hibáznak. Önöknél az egyik műsorvezetőt annyira kizsigerelték, hogy olyan fáradt volt az egyik műsorában, hogy rossz volt nézni.

Kósa Lajos az ellenzéki vádakra, hogy Polt Péter nehezítené a Fideszhez köthető ügyek feltárását, azt válaszolta: ennek sincs köze a valósághoz, és az is politikától való függetlenséget szolgálja, hogy a legfőbb ügyész 2025-ig maradhat a posztján.

Ma dől el, hogy kirúgják-e Demcsák Zsuzsát
Állítólag halovány reménye maradt csak arra, hogy megtarthassa az állását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik