Belföld

Már két éve áll Orbán büszkesége

És addig állni is fog, amíg ő a miniszterelnök.

Két éve zárult a röszkei rés a határzár pajzsán, két éve bűnözők a határsértők. Akkor azt mondták, hogy a magyar hatóságok minden eljárást az európai jognak és protokollnak megfelelően fognak végezni a határ lezárása után is.

Azóta kiderült, hogy a harc Európával még csak most kezdődik, a kerítés pedig addig marad, amíg Orbán.

A kormányfő ezt maga tette nyilvánvalóvá, amikor az előző nemzeti konzultációt értékelte.

Magyar Magyarországot és európai Európát akarunk. (…) Kiformálódott egy új egység, egy új nemzeti egység, egy szellemi, politikai és akcióegység.

Brüsszel fordítva ül a lovon, nem hagyhatjuk, hogy az unió beleszóljon adóba, rezsicsökkentésbe (…)

Nem akarunk nagyobb hatalmat adni Brüsszelnek. Brüsszel váltott gúnyát. Felfoghatatlan, hogy Brüsszel a terroristák pártjára állt.

Az az abszurd helyzet állt elő, hogy egy emberek millióit romba döntő spekuláns szabja meg, mi történjen a kontinensen.

 

A miniszterelnök a képviselőket arra kérte, hogy

a Soros-maffia és Magyarország vitájában álljanak a magyarok mellé… mert aki lebontaná a kerítést, aki ismeretlen célú migránsokat telepítene Magyarországra, az az emberek, a nemzet, a haza ellen cselekszik.

Amíg én vagyok Magyarország miniszterelnöke, a kerítés a déli határon is állni fog, elutasítjuk a betelepítési kvótát, nem fogadjuk el, hogy Brüsszel elvegyen nemzeti jogainkból.

Azóta a kvótapert buktuk, jön a kampány és a következő nemzeti konzultáció. Soros Györgyről, aki a háttérből mozgatja a magyar ellenzéket és Brüsszelt.  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik