Belföld

„Én vagyok a nemzetbiztonsági kockázat?”

Vago-Gabor-es-a-kordon(430x286)(1).jpg (vágó gábor, )
Vago-Gabor-es-a-kordon(430x286)(1).jpg (vágó gábor, )

Ma írtuk meg, hogy Németh Szilárd három potenciális zavargót nevezett meg a Nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén: Gulyás Márton, Schilling Árpádot és Vágó Gábort. A 444 megszólította a három ellenzékit, akik a válaszaik alapján nem tudják, hogy sírjanak, vagy nevessenek a vádaskodáson.

Vágónak a következők jutottak eszébe:

Mi volt nekem a bűnöm, hogy felforgató lettem? Népszavazást indítottam, és ennyire berosáltak a korrupciós bűnök elévülési idejének a megnövelésétől? Tüntetést szerveztem Felcsútra, és felborítottam a főfalu békéjét? Felszólaltam különböző demonstrációkon, és mindenhol azt hirdettem, hogy szervezetten kell leváltani a kormányt, de ne a düh és a harag vezényeljen?

Ezt Vágó Gábor volt LMP-s országgyűlési képviselő írta blogján, miután Németh Szilárd, az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke a zárt ülés után név szerint őt említette, mint akinek veszélyességéről a bizottságban tárgyaltak.

Gulyás röviden reagált:

Még soha nem tüntette ki így az államom.

Schilling pedig szintén visszakérdezett:

Itt látjuk, hogy kilóra eladják az országot az oroszoknak, és én vagyok a nemzetbiztonsági kockázat?

 

Gulyás Márton a 444-nek azt mondta, hogy szombat délutánra Háttér Hatalom címen beszélgetést szervez Vágó Gábor és Schilling Árpád részvételével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik