Belföld

Németh Szilárd: Törvénysértő a kerítés lebontására biztatni

Terjedelmes interjút adott a Magyar Hírlapnak Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke. A beszélgetés jelentős részében Németh arról beszél, hogy az ellenzék és a kormányt bíráló újságírók mind Soros György ügynökei, akik provokálják a kormánypolitikusokat és

a szólás- és véleményszabadság nevében bele akarják folytani a szót azokba, akik más véleményen vannak, mint ők.

Sőt:

Biztos vagyok benne, hogy egyeztetnek egymással, vagy ami ennél is rosszabb, ha az ellenzék már kitalálja Soros György gondolatait, és úgy működik, mint a “kis Soros Györgyök”.

Sorossal kapcsolatban azt is elmondta, hogy biztos benne, a CEU-n rengeteg ügynököt képeznek, ugyanakkor ez nem zárja ki, hogy ott magas szintű képzés folyhat. Németh szerint ezek az ügynökök, az NGO-kkal együtt felbujtják a menekülteket, hogy hogyan lehet kicselezni a magyar törvényeket. A politikus úgy gondolja, érdemes lenne megnézni, hogy lehet-e büntetőeljárást kezdeményezni ebben a témában.

Szerintem önmagában már az is törvénysértő, hogy Juhász Péter és Gulyás Márton arra buzdított, hogy bontsák le a kerítést.

Soros György mellett az interjúban szereplő másik “főgonosz” nem más, mint Vona Gábor. A Jobbik elnöke Németh szerint csak azért habosítja a plakátügyet, hogy “relativizálják a saját bűnösségüket”.

Ahogy azt korábban a 24.hu-n megírtuk, a Fidesz a 2010-es választási kampányban csak harmad akkora ráfordítást jelentett le az Állami Számvevőszéknek a 2010-es országgyűlési választás kültéri reklámjairól, mint amekkora összegről a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Cityposterrel kötött, s a 2010. március-áprilisi időszak számláján valójában szerepel. Később az is kiderült, hogy annak sincs nyoma, hogy kiszámlázták volna a szóban forgó plakátokat.

Németh Szilárd elmondta, hogy Vona az, akit utálnak a nyugdíjasok, mert ő lenézi őket és Vona az, aki az elveit feladva beáll a “szoclib brancsba”.

(Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik