Belföld

Három embert előállítottak a Stadionoknál történt rosszullétek miatt

A 24.hu értesülései szerint nincs összefüggés a Stadionoknál talált holttest és a környékéről jelentett rosszullétek között. Úgy tudjuk, a boncolás eredménye szerint az elhunyt férfi természetes halált halt, szervezetében nem találtak kábítószert, pszichoaktív anyagot.

A rendőrség érdeklődésünkre azt írta:

A halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, mely során igazságügyi boncolás került elrendelésre. A boncolás a halál okát nem hozta összefüggésbe kábítószerfogyasztással.

A járőr azután bukkant rá a Hungária körúton a földön fekve, hogy értesítették a rendőrséget arról, több zavart állapotú embert láttak el és vittek kórházba a mentők.

Arról, hogy hány ember szorult ellátásra, a rendőrség és a mentőszolgálat sem adott tájékoztatást.

A rendőrség a 24.hu-nak annyit elárult, hogy

az üggyel összefüggésben még a tegnapi napon házkutatásokat tartott, melynek eredményeként egy főt kábítószer-kereskedelem, két főt kábítószer-birtoklás gyanúja miatt előállított és gyanúsítottként hallgatott ki. A rendőrség a kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt gyanúsított nőt őrizetbe vette és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik