Belföld

Anyja kórházban feküdt, a fia betört hozzá és pálinkát lopott

A rendőrök 24 órán belül elfogták azt az ináncsi férfit, aki a kórházban lévő édesanyja családi házát feltörve készpénzt és alkoholt tulajdonított el.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 60 éves ináncsi férfival szemben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés 2017. augusztus 13-án a kora esti órákban. A bejelentő elmondta, hogy a kórházban tartózkodó nagymamája házának ablakát betörve ismeretlen személy behatolt és onnan pálinkát, valamint nagyobb összegű készpénzt tulajdonított el.

A rendőrök – értesítésüket követően – azonnal a helyszínre mentek és adatgyűjtést hajtottak végre, amelynek eredményeként 24 órán belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével a sértett fia gyanúsítható. Az Encsi Rendőrkapitányságra a férfit előállították, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett. Az eltulajdonított értékek az elkövetőnél tartott házkutatás során hiánytalanul előkerültek.

(police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik