Belföld

Levette az oltalmazottak ellen gyűlölködő posztot a fideszes képviselő a Facebookról

Manninger Jenő fideszes parlamenti képviselő nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kiírta a Facebookra, hogy állítólag a Soros-terv részeként néhány Magyarországon oltalmazotti státuszt szerző, teljesen legális menekült Keszthelyen szeretne nyaralni. Manninger szerint a háborút megjárt, jogszerűen oltalmazottnak nevezett emberek riadalmat keltenek a keszthelyiekben.

Végül a Migration Aid közölte, hogy amúgy nem is Keszthelyen, hanem Zalaváron nyaralna az a pár ember, hogy kipihenhessék a traumáikat. Ráadásul az egészet egy osztrák adományozónak köszönhetik.

Manninger meggondolhatta magát félúton, mert mostanra eltűnt a Facebookról a gyűlölködő posztja. Persze megeshet, hogy azért, mert hirtelen 300 egycsillagos értékelést kapott a Facebookon, de lehet, hogy ez is csak a Soros-terv része.

Azt is érdekes egyébként megnézni, hogy a Völkischer Beobachter Magyar Idők önmagát fasisztázta le egy véleménycikkben, amelyben nem sikerült megérteniük az oltalmazotti státusz jelentését. Ezek ugyanis nem illegális bevándorlók, ezek Magyarországon menedékjogot szerzett emberek, akik szabadon mehetnek az országban, amerre szeretnének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik