Belföld

A Pesti Srácok újságírója csodálkozik, hogy nem szúrták le a Tusnádfürdőn fütyülő nőt

Van a Pesti Srácoknak, a kormány egyik revolverblogjának egy tévéműsora Mészáros Lőrinc Echo TV-jében, ahol többnyire a Pesti Srácok újságírói panaszkodnak náluk sokkal olvasottabb újságok működésére. Most is hasonló volt a téma, arról a nőről beszéltek, akit lerántottak a földre Orbán Viktor beszéde alatt, mert kifütyülte a miniszterelnököt. Szarvas Szilveszter már a legelső megszólalásánál elmondta, csodálkozik, hogy nem szúrták le, vagy verték meg fokossal a nőt.

Felteszem a kérdést, hogy ez a hölgy mire számított? Odamegy Tusnádfürdőre, ahol azért jellemzően egy jobboldali, illetve hát tulajdonképpen csak egy jobboldali közeg van jelen, ez egy nyári szabadegyetem, itt együtt gondolkodnak, söröznek és beszélgetnek az emberek és ő ott megpróbálja Orbán Viktort kifütyülni, hát mire számít. És hát van ugye az a klasszikus székely mondás, hogy a medve nem játék, a sör nem ital, hát ehhez hozzá lehetne tenni, hogy a székelyek nem puhák. Csodálkozom, hogy nem került elő a fokos, vagy éppen a bicska. Ennek egyébként egy szomorú változata is előfordulhatott volna.

– mondta Szarvas, majd kifejtette, hogy gyakorlatilag könnyen megúszta a nő, mégis a médiumok első helyén szerepel a hír. Ez egyébként több szempontból is érdekes, mert

  • Szarvas annyira lenézi a székelyeket, hogy szerinte azok mindenre bicskát és fokost rántanak, vagy hogy eleve van náluk bicska vagy fokos.
  • Szarvas pont a “Medve nem játék, sör nem ital, asszony nem ember” mondással viccelődik egy olyan ügyben, amikor férfiak vertek meg egy nőt.
  • Szarvas szerint ne csodálkozzon senki, hogy egy jobboldali találkozón megverik, ha kifütyülik Orbánt, hiszen nincs jobboldali, aki kritikus lenne Orbánnal.

Mindezt Mészáros Lőrinc tévéjében. 1:45-től kezdődik a műsor.

A fotóst, aki lerántotta a nőt, egyébként azóta kirúgta Szijjártó Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik