Belföld

Zárjuk le mielőbb ezt az ügyet – ezt akarja a Jobbik kémkedéssel összefüggésbe hozott képviselője

Saját érdekének nevezte a kémkedéssel, valamint költségvetési csalással összefüggésbe hozott Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő azt, hogy minél előbb lezáruljon a büntetőügye, amelyben szerdán hallgatják ki a Központi Nyomozó Főügyészségen.

A politikus a főügyészség budapesti központi épülete előtt, még kihallgatása előtt újságíróknak azt mondta az MTI tudósítása szerint, kérni fogja, hogy minél előbb zárják le ezt az ügyet.

Ha úgy gondolják és van megfelelő mennyiségű bizonyítékuk, akkor emeljenek vádat ellenem, én nagyon szeretném már a bíróság előtt tisztázni magamat. Viszont ha nincs megfelelő mennyiségű bizonyíték, akkor kérem, fejezzük be az eljárást, ennek a továbbiakban helye nincsen.

Kovács szerint számára ez egyértelmű és előre kiszámított, valamint “kitervelt akciója a Fidesznek”, nemcsak a személye, hanem az általa képviselt Jobbik ellen is.

Pár hete is jelenése lett volna Kovácsnak az ügyészségen, de akkor baleset érte. Belelépett valamibe a tengerparton, és vérmérgezést kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik