Belföld

Netanjahu miatt lezárják Ferihegyet

Másfél-két órával hamarabb induljon el, akinek hétfőn délután megy a gépe Budapestről.

Azoknak, akiknek hétfőn délután indul a gépe a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, azt javasolja a BKK, hogy másfél-két órával korábban induljanak el, mert a repülőtéren és környékén forgalmi korlátozásokra kell számítani.

Az mfor.hu gyűjtötte össze, milyen lezárások lesznek hétfőtől csütörtökig, amíg Magyarországon tartózkodik Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök és delegációja. A kormányfő érkezésekor várhatóan egy órás teljes lezárás lesz, a repülőteret addig autóval és taxival sem lehet megközelíteni, a 100E és 200E reptéri buszjáratok sem közlekednek.

Szakaszos és időszakos lezárások lesznek 14.30 és 16 óra között a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér – 4-es számú főút – M0-ás autóút – M3-as autópálya – M3-as autópálya bevezető szakasz – Kós Károly sétány – Hősök tere – Andrássy út – Bajcsy-Zsilinszky út – Deák Ferenc tér – Erzsébet tér útvonalon.

A belvárosban hétfőn 10 órától legkésőbb csütörtökön 18 óráig az izraeli miniszterelnököt védő TEK is korlátozásokat léptet életbe a Deák Ferenc tér környékén, illetve a Várban is lesznek lezárások hétfőn és kedden.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik