Belföld

Minden Törökországban rekedt magyar hazaért

Az UNIQA Biztosító szerdai tájékoztatása szerint a folyamatos 24 órás szervezőmunkának köszönhetően a mai napon az összes Törökországban ragadt utas valóban hazaérkezett Budapestre illetve Debrecenbe – összesen 569 fő.

Az UNIQA Biztosító szerdai tájékoztatása szerint a folyamatos 24 órás szervezőmunkának köszönhetően a mai napon az összes Törökországban ragadt utas valóban hazaérkezett Budapestre illetve Debrecenbe – összesen 569 fő.

Az első gép 09 óra 55 perckor érkezett Budapestre a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, majd 11 óra 25 perckor Debrecenbe. A tegnapi nap pozitív tapasztalatai alapján a biztosító kollégái ma is már a csomagkiadásnál várták az érkező utasokat.

A második gép 13 óra 30 perckor pontosan, a harmadik járat némi késéssel ugyan, de sikeresen landolt Budapesten, ahol a biztosító kollégái egyből megkezdték az utasok tájékoztatását.

Az összehangolt szervezőmunkának köszönhetően tehát minden Törökországban ragadt utast biztonsággal hazajuttattak, kivéve az utasok kb. 10 százalékát, akik saját költségükön, önszántukból tovább kívántak maradni.

A biztosító a Törökországban rekedt magyarok hazajuttatása és kártalanítása mellett kiemelten kezeli azon ügyfelek kárrendezését is, akiknek már befizetett utazásuk van a Green Holidays Kft.-nél.

Irreálisan olcsó volt a Green Holidays
Az utazóknak gyanakodniuk kellett volna, mondta a Mabisz elnöke.

(MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik