Belföld

Aggódva figyeli a Mazsihisz, mi folyik az Auróra körül

24.hu
24.hu

2017. 06. 30. 10:59

Korábban a témában:

Megírtuk, azonnali hatállyal bezárta az Aurórát a VIII. kerületi önkormányzat.

Kivétel nélkül mindenkinek be kell tartania az összes jogszabályi előírást, de legalább ennyire fontos, hogy a jogalkalmazás ne válhasson az önkény eszközévé

– ezt már a Mazsihisz írja, amely aggodalommal figyeli az „Auróra” körüli eseményeket.

Június közepén az Aurórában 14 órán át razziázott nagy erőkkel kivonulva a rendőrség és az eredmény néhány kisebb mennyiségű kábítószert birtokló fogyasztó előállítása volt. Tegnap egyszerre érkeztek meg az újabb határozatok az Aurórába, az épületben működő vendéglátóhely bezárását rendelték el és az „Auróra Kert” működési engedélyét vonták vissza bő két héttel azután, hogy hosszas egyeztetések után kibocsátották azt.

Az egymást követő események szerencsétlen egybeesésnek tűnnek és félreértésekre adhatnak okot

-írják.

Hozzáteszik,

az Aurórához szorosan kötődő Marom Klub Egyesület egy a konzervatív zsidó vallási irányzathoz tartozó magyar ifjúsági szervezet, programjait Szövetségünk érdeklődéssel figyeli, még ha módszereik és értékválasztásaik gyakran jelentős mértékben eltérnek is szervezetünkéitől. Jelenleg nem tudunk állást foglalni a hatósági döntésekkel kapcsolatban, mert nincs elegendő információnk és nem is feladatunk a határozatok jogszerűségének megítélése.

De bízunk benne, hogy a helyzet gyorsan és megnyugtatóan rendeződik és az Auróra rendezett jogi körülmények között, a jogszabályokat maradéktalanul betartva működhet tovább úgy, ahogy eddig.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Újra a Kossuth téren tüntetnek

Rengeteg rendőr kontra rengeteg ember

Élő videó: Újra a Kossuth téren tüntetnek