Belföld

A jászberényi kórház vezetője szerint minden rendben, csak épp alig van már orvos

24.hu
24.hu

hírfaragó. 2017. 06. 25. 13:19

Megírtuk korábban, hogy a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház belgyógyászati-, krónikus és rehabilitációs osztályának működése júliusban és augusztusban részlegesen szünetel. Ezt egy helyi lap tudósítását szemlézve írtuk, a szoljon.hu szerint ezt mondta a megbízott főigazgató, dr. Sinkó Káli Róbert.

Most ugyanő közleményt adott közre az Állami Egészségügyi Ellátó Központon keresztül, amit lényegi változtatás nélkül közlünk, csak a helyesírási hibákat javítjuk.

A Jászberényi Szent Erzsébet Kórház két nappal korábbi adományozó ünnepségén elmondott szavaimmal ellentétben a mai napon különböző hírcsatornák (akik jelen sem voltak, illetve nem nyilatkoztam nekik) mondandómat kiforgatták és általa rémhírt generáltak. A Jászberényi Szent Erzsébet Kórház folyamatosan eleget tesz feladatának: minden osztálya és szakrendelője működik, a betegeket fogadja és ellátja. A Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban 2015 végén több mint egy milliárd forintos beruházás valósult meg, és azóta is több, mint kettőszáz millió forint értékben elnyert gép-műszer beszerzést érintő  pályázati támogatások közbeszerzési eljárásai vannak folyamatban.

Az egészségügyi ellátás – amely kifejezetten a bizalmon alapuló szolgáltatás – rémhírekkel, valótlan állításokkal történő megzavarása elítélendő, nem a jobbítás irányába mutató, a betegek bizalmának megingatása egyben félelemkeltő.

Dr Sinkó-Káli Róbert

mb Főigazgató

Jászberényi Szent Erzsébet kórház

AppleMark
Annyi nővér ment át az IKEA-ba dolgozni a Jahn Ferenc kórházból, hogy már beosztást sem tudnak csinálni
A kórház szerint festenek, azért nem működik a részleg, de a dolgozók eddig erről nem is hallottak.
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Fideszes vagyok, mert onnan kapok pénzt

Kommentek

Fotó: Fülöp Dániel Mátyás/24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.