Belföld

Vádat emeltek Kun-Mediátor Marcsika ellen

Vádat emelt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség a milliárdos csalással gyanúsított, Bróker Marcsiként elhíresült nő ügyében – tájékoztatta a vádhatóság szerdán az MTI-t. A közlemény szerint üzletszerűen elkövetett, különösen jelentős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a karcagi nővel szemben a főügyészség.

Elkapták Kun-Mediátor Marcsikát külföldön, a karibi luxusban
Az asszonyt állítólag már ki is adták a magyar hatóságoknak.

A vádiratban 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, kétrendbeli sikkasztás, ötrendbeli számvitel rendjének megsértése, valamint jogosulatlan pénzügyi tevékenység miatt emeltek vádat az előzetes letartóztatásban lévő nővel szemben. D. Sándorné a helyi OTP vezetője volt 1999-ig, majd amikor utazási irodát nyitott, az is megtörtént, hogy ő segített más karcagiaknak hazajutni, ha csődbe ment egy másik iroda. Megbízható embernek ismerték, ezért aztán a pénzt is bizalommal vitték hozzá. Az asszony évekig gond nélkül fizette mindenkinek a magas hozamokat, hülyének érezhette magát, aki kimaradt a „pénzügyi csodából”.

Elképesztő luxusban bujkált Kun-Mediátor Marcsika
A Belizehez tartozó Ambergis Caye rettenetesen szép hely. Pálmafák, luxus, homokos tengerpart. Elfogásáig itt pihent Brókermarcsi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik