Belföld

Kiugrott az egri tárgyalóterem ablakán a vádlott tini

Kiugrott az ablakon  és elszaladt az elsőrendű vádlott – ez történt az Egri Törvényszéken kedd délelőtt. A fiatalt a Debreceni Javítóintézetből szállították az ülésre, majd behívták a terembe, ezután

ugrott a két méter magasan lévő ablakból a törvényszék belső udvarára, egy betonárokba.Miután sikerült kijutnia, elszaladt.

A teremben volt a nevelőtisztje, aki kirohant utána és az ülésre érkező, többi javítóintézeti alkalmazottal együtt keresni kezdték. A fiatal az eddigi információk szerint nem a főbejáraton jutott ki a törvényszék udvaráról, valószínűleg a kerítésen mászott át.

A törvényszék belső udvarán a bíróság biztonsági szolgálata is segített a kutatásban, kutyával próbálták megtalálni a szökevényt, de ő már nem volt a helyszínen.Végül fél órán belül a törvényszékhez közel, csaknem 150 méterre a Bartakovics utcában fogták el. A törvényszék tájékoztatása szerint a kamaszt a történtek után orvosi vizsgálatra vitték.

A bíróság közölte:

Az eset kapcsán a bíróság biztonsági szolgálata nem mulasztott, a tárgyalóteremben a vádlott a nevelőtiszt felügyelete alatt állt.

A tinédzsert egyébként lopás és garázdaság vétsége miatt állították bíróság elé, már másodfokon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik