Belföld
Budapest, 2016. június 30.
Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke és Fazekas Sándor, a Fõvárosi Törvényszék elnöke a Fõvárosi Törvényszék Cégbírósága, valamint a civil és egyéb, nem cégnek minõsülõ szervezeteket nyilvántartó csoportja ügyfélcentrumának átadásán Budapesten, a Nádor utcában 2016. június 30-án.
MTI Fotó: Soós Lajos

Mostantól tilos a pletykálkodás a Fővárosi Törvényszék dolgozóinak

Mázsár Tamás
Mázsár Tamás

újságíró. 2017. 06. 03. 13:00

Nem kívánatos, kerülendő, sőt tilos: a pletykálás, a kéretlen véleményalkotás, a híresztelés, a munkahelyi közösség széthúzása, uszítása, az ügyeskedésekkel remélt előnyszerzésre irányuló magatartás és egyéb, hasonló jelenségek

– ezt a belső utasítást kapták a Fővárosi Törvényszék dolgozói egy nemrég érkezett vezetőtől, írja az Index.

Ezeket az utasításokat a Fővárosi Törvényszék egyik szervezetének, a Gazdasági Hivatalának igazgatóhelyettese, Karsainé Dömsödi Éva adta a bírósági dolgozóknak pár nappal ezelőtt, akik természetesen teljesen felháborodtak emiatt.

Karsainé nem állna meg itt, nem engedné azt se, hogy valaki kettőnél többször rágyújtson, de “személyeskdeni” se lehetne. Azt sem szeretné majd látni, hogy valaki 15:55kor, kikapcsolja a gépét.

Az igazgatóhelyettes levele végén ezt írja:

Személyes találkozásig is a fentiek mindenkire nézve kötelező elvárásaim, mostantól, kivétel nélkül, és ezek betartását ellenőrzöm.

Karsainé azt írja, a levél tartalmát a Főváros Törvényszék elnökével egyeztetve írta meg, de az Index úgy tudja, Fazekas Sándor nem ismeri ennek tartalmát. Ezt az is bizonyítja, hogy az elnök megkezdte az igazgatási vizsgálatot.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Újabb furcsaság a TV2-n A Piramisban

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.