Belföld

Reális Zöldek Klub: “A TEREMTŐ nem tévedett, a szén-dioxid nem káros anyag”

Donald Trump csütörtökön jelentette be, hogy kilép a párizsi klímaegyezményből, így Nicaragua és Szíria mellett hamarosan az Amerikai Egyesült Államok sem képezi részét a megállapodásnak.

Az amerikai elnök kapott hideget és meleget a világtól, de a Reális Zöldek Klubot legalább boldoggá tette a döntése.

Közleményük olyan jól sikerült, hogy alább változtatás nélkül közöljük az egészet.

A reális zöldek üdvözlik, hogy USA kilépett a Párizsi Klíma egyezményből. Aki hisz Isten törvényeiben, tisztában van azzal, hogy a TEREMTŐ nem tévedett, a széndioxid nem káros anyag.

 

Az EMBER életfunkciója nem környezetszennyező.

 

A széndioxidnak nagy szerepe van a növények életében. A zöld levelű növények napfény és a bennünk található klorofill katalitikus hatása folytán a levegő széndioxid tartalmából cukrot állítanak elő oxigén egyidejű felszabadulásával. A növények nappal széndioxidot fogyasztanak és oxigént termelnek.

 

A globális felmelegedés, egy olyan hazugság, amelynek célja a civilizáció lerombolása! A széndioxid, korunk legnagyobb tudományos botránya!
Klímaváltozás mindig is volt és lesz!

 

Az utóbbi két évtizedben 20 alkalommal rendeztek az ENSZ égisze alatt klímakonferenciát, és a párizsi lett az eddigi tárgyalássorozatok mélypontja, ugyanis klímaváltozás megelőzését tűzték zászlójukra a szervezők.

 

Az éghajlat természetes okok miatt változik. A széndioxid nem káros anyag. Nem a széndioxid okozza a melegedést, hanem a melegedés váltja ki a széndioxid koncentráció emelkedését. A széndioxid légtrágya!

 

A magyar Kormány ATOM-SZÉN-MEGÚJULÓ energiapolitikai forgatókönyve megelőzte Trump bejelentését, az Országgyűlés hozzájárulása a hazai szélkerék teljesítmény növekmény befagyasztásához is.

 

A megújuló energiák mértéktelen alkalmazása járul hozzá az időjárási szélsőségek kialakulásához és leginkább a villanyszámla növekedéséhez.

 

Juhos László, elnök

 

Kiadó: Reális Zöldek Klub

(kiemelt kép: Europress)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik