Belföld

Megerőszakolt egy nőt egy szír férfi Budapesten – újabb részletek

Vádat emelt az ügyészség a 40 éves szír férfi ellen, aki január elsején hajnalban megerőszakolt egy nőt Budapesten. Szexuális erőszak bűntette miatt állítják bíróság elé és ha bűnösnek találják, kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják.

Az érintettek hajnalban ismerkedtek meg egy VII. kerületi szórakozóhelyen, a támadó azt mondta magáról, hogy görög.

Az alkalmi ismeretséget követően a férfi tartózkodási helyéül szolgáló IX. kerületi lakásban a vádlott a sértettel – kezdetben annak beleegyezésével – szexuális kapcsolatot létesített, ennek során azonban a külföldi férfi egyre erőszakosabbá, durvábbá vált, ezért a sértett a beleegyezését egyértelműen visszavonta, kérte a vádlottat, hogy a cselekményét hagyja abba, ő azonban a sértett akarata ellenére, erőszakkal folytatta a szexuális jellegű cselekményeket. A sértett ennek során többször megrúgta a vádlottat és próbálta ellökni magától, a férfi azonban mindkét karját lefogta, a hajánál fogva visszarántotta

– áll az ügyészség tájékoztatásában.

A férfi később elengedte a nőt, aki miután elhagyta a lakást, azonnal értesítette a rendőrséget. A férfi előzetes letartóztatásban várja a tárgyalását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik