Belföld

Gyurcsány: Be akarom bizonyítani, hogy Orbán köztörvényes bűnöző

A volt miniszterelnök bevitte magát egy olyan labirintusba, ahonnan csak jókora arcvesztéssel lehet kijönni. Megpróbálta betámadni Orbánt a külföldi számláival, mert megpróbálhatta, de úgy néz ki, felsült, mint kezdő gyrosos csirkesaslikja. Lehet, felültették és provokáció áldozata lett. Most Kálmán Olga vendége a HírTV Egyenesen c. műsorában.

Arról beszélt, hogy ő mindent megtesz ahhoz, hogy megszerezze a hiteles dokumentumokat, de figyelnie kell arra, nehogy ő legyen a végső áldozat és kiderüljön, ez csak egy orosz trükk.

Amióta nyilvánosságra hozta a történetet, nehezebb a dolga, mert ha külföldről akarják segíteni Orbánt, szerinte úgyis segítik, elsősorban az oroszok, de neki az a célja, hogy bebizonyítsa, a jelenlegi miniszterelnök

köztörvényes bűnöző.Számol azzal a következménnyel, hogy csak lejáratja magát a történettel, de ez a kisebb kockázat, azt mondja, meg kellett próbálnia.

Kálmán Olga szerint ez amolyan orosz kémfilm, a Botkával folytatott csörtéje azonban inkább brazil szappanopera. Ő nem akar mást, csak leülni az MSZP miniszterelnök-jelöltjével. Nincs balhé köztük, állítja, mindent megtenne azért, hogy egy asztalhoz ülhessen Botkával.

Szerinte nem kell vele egy listán szerepelni, de a 106 egyéni választókerületben egy jelöltnek kellene szerinte felvennie a versenyt a Fidesszel.

Nem kell jobban összefeküdni, mint ahogy a helyzet megköveteli.

De az ő szavazói nem fognak elmenni a DK-ból egy így viselkedő Botkához, biztos benne. Könnyen lehet, hogy fog egyéniben indulni, de arra nem gondolt, hogy csak egyéniben mérettetné meg magát.

Nem alkuszik, nem teljesíti azt a botkai kérést, hogy ha lesz közös lista, ő azon ne szerepeljen, de levelet írni fog neki.

Ha a Laci így folytatja, senkivel nem fog tudni megállapodni.

Azt hiszi, ő 2018-ban nem lesz miniszterelnök-jelölt, bár sokan kapacitálják rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik