Belföld

Brutális képek az M0-s baleset helyszínéről

Megírtuk, turistákat szállító busz karambolozott egy autópálya-karbantartó géppel vasárnap délután. Egy ember – a buszsofőr – életét vesztette a helyszínen, és két súlyos sérült is van, 23-an pedig könnyebben megsérültek.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője az MTI-nek elmondta, hogy tíz mentőegységet riasztottak a helyszínre, közöttük egy mentőhelikoptert és egy mentőmotort is. Tizenkilenc embert vittek kórházba, egy férfi a helyszínen meghalt – közölte.

Police.hu

Tájékoztatása szerint két férfi súlyosan megsérült, egyiküknek mellkas-sérülése, másikuk combcsont- és medencetörése van. Mindkettejüket a Merényi Gusztáv kórházba vitték.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Tizenhét ember az első vizsgálatok alapján könnyebben sérült meg a balesetben, de mindenkit meg kell röntgenezni, hogy kizárjanak egy esetleges súlyosabb sérülést. A Merényibe, a Honvédkórházba és a Péterffy kórház traumatológiájára vitték a sérülteket – ismertette Győrfi Pál.

Police.hu

A 24.hu úgy tudja, a külföldi busznak szerb rendszáma van. A balesetben érintett teherautó a közútkezelő járműve. Az érintett ország konzulátusával már felvették a kapcsolatot.

(Képek: police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik