Belföld

Németh Szilárd kiakasztotta Harcsa Veronikát

harcsa veronika (harcsa veronika)
harcsa veronika (harcsa veronika)
Az énekesnő a Facebook-oldalán fakadt ki, szerinte elfogadhatatlan, amit a Fidesz alelnöke művel.  

 

MOST szakadt el a cérna

– kezdi bejegyzését Harcsa Veronika, majd felidézi azt a pár nap ezelőtti esetet, amikor egy migránsgyűlölő férfi rátámadt egy Kálvin téri pizzázó alkalmazottjára, mert az angolul szólt hozzá. Egy arra járó fiatal nő a jelentet látva próbált közbeavatkozni, mire a dühöngő vendég megütötte őt.

Amikor Németh Szilárdot erről kérdezték az ATV-ben, az egykori rezsibiztos kifejtette, hogy az egész jelenetet szerinte megrendezett provokáció volt, és alighanem Soros György áll a háttérben.

„Az alábbi történet áldozata személyes ismerősöm, így a saját bőrömön érzem az őt érő igazságtalanságot, és ki kell állnom mellette” – írja Harcsa Veronika.

Mi történt? Két idegen férfi konfliktusba keveredett az aluljáróban, ami agressziót szült. Egy idegen nő közbeavatkozott, hogy enyhítse a félreértést. A nőt megütötték. A politikus együttérzés helyett provokációval rágalmazza őt. Emberek, ILYET NEM LEHET! BÁNTALMAZOTT NŐBŐL NEM CSINÁLUNK BŰNÖST, hogy ezzel duplán is áldozattá tegyük! És a rágalom egy dolog, vegyük észre, mit tett valójában ez a nő. Rizikót vállaltva, idegenként közbelépett enyhíteni egy utcai konfliktust, egy olyan helyzetben, amikor a legtöbbünk úgy tenne, mint aki ott sincs. Ő KIÁLLT, ÁLLJUNK KI MI IS MELLETTE!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik