Belföld

Fogva tartottak és tíz napig kínoztak egy nőt Szolnokon

Tíz napig fogva tartottak és kínoztak egy nőt Szolnokon. A banda egy várandós prostituált helyére akart kiküldeni valakit dolgozni, ezért zárták be és sanyargatták.

A 49 éves nő április 10-én ismerkedett meg későbbi fogva tartóival. Nem volt munkája, párja éppen dolgozott, majd a gyermekeihez ment, az asszony pedig unatkozott. Emiatt ivott, így indult el sétálni. Pár száz méter után leszólította egy férfi, aki látta rajta, hogy spicces. Elhívta magával, hogy bulizzanak, a nő pedig belement. A házban egy fiatal pár is volt egy kisgyerekkel, ezért nem aggódott. Három napig szórakozott velük, majd úgy döntött, hazamegy. Megköszönt mindent és elindult. Azt mondja, a férfi, aki elcsalta magával, ekkor utánaszaladt, visszarángatta és megverte.

Ezután mindhárman ütötték, rugdosták, és egy vágódeszkával is bántalmazták. Közölték vele, hogy mostantól az a férfi a párja, aki odavitte őt, és neki fog dolgozni, méghozzá prostituáltként Németországban. A fiatal nő a házban később elmondta neki, terhes, emiatt kiesik a munkából, és őt kell helyettesítenie. El is kezdték a szervezést, hogy az asszonynak legyen helye, munkája, illetve beöltöztették rózsaszín ruhákba, fotókat készítették róla és elküldték azokat üzlettársuknak. A trió már akkor összeveszett azon, milyen arányban osztoznak majd a nő keresetén.

A bántalmazástól azonban a teste tele volt kék-zöld foltokkal, véraláfutásokkal, ezért német partnerük nem akarta foglalkoztatni, meg kellett várni, hogy a sérülések eltűnjenek. Ezalatt az asszonyt fogva tartották a házban. Látszólag beleegyezett a helyzetbe, mert félt attól, hogy ismét megverik. Menekülni nem tudott, a ház utcára néző ablakait nem lehetett kinyitni, az ajtókat összedrótozták.

Mivel iratokra is szükség volt az utazáshoz, a fiatalabb támadók – mindössze 19 éves fiú és várandós párja – elment az asszony élettársához, hogy megszerezze a papírokat. Azt mondták neki, hogy a nő már nem szereti őt, és elviszik a holmiját. A férfi nem kérdezősködött, beengedte őket. A fiatalok megszerezték amit akartak, de még egy telefont és 10 ezer forintot is sikerült elvinniük a házból.

Az asszony napokig várt a lehetőségre, végül április 21-én megszökött. Felkelt hajnalban, kidrótozta az ajtót és hazaszaladt, miután megkérte a szomszédot, hogy hagyja nyitva a közös kertkaput. Bezárkózott élettársa házába, és bár támadói elmentek hozzá és fenyegetőztek, a kerítésen is átmásztak, betörni már nem mertek. A nő élettársa másnap reggel ért haza és elvitte a nőt a rendőrségre.

Következő nap rendőrök csaptak le a háromfős társaságra. Aljas indokból, sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértése miatt indult eljárás ellenük. A két fiatalabb gyanúsított azóta előzetes letartóztatásba, míg a másik férfi házi őrizetbe került.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik