Belföld

Városligeti késelők – egyet elfogtak, kettőt még keresnek

Feladta magát a városligeti támadással gyanúsított trió egyik tagja. A rendőrség tájékoztatás szerint – a már csak M. Istvánként említhető – férfi feladta magát még kedden. Most őrizetben van és kezdeményezik az előzetes letartóztatását.

Őt egyébként garázdaság bűntettével gyanúsítják egyik cinkosával, Oláh Alejandróval együtt, harmadik társuknak, Burai Zsoltnak viszont életveszélyt okozó testi sértés miatt kell felelnie – ha elkapják. Őket ugyanis továbbra is keresik, elfogatóparancs van érvényben ellenük.

Sorban: Burai Zsolt, az elfogott M. István, végül pedig Oláh Alejandro (Fotó: police.hu)

Burai Zsolt körülbelül 170 centiméter magas, izmos testalkatú, haja rövidre nyírt, mindkét karja tetovált. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot és fekete kapucnis dzsekit viselt. Oláh Alejandro 175 centiméter magas, vékony testalkatú, haja szintén rövid. Fekete sportcipő, fekete melegítőnadrág és fekete felső volt rajta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ahogy arról beszámoltunk, a banda május elsején, délután fél 4 körül támadt rá egy emberre  az Ötvenhatosok terén a vidámparknál: hátba szúrták, viperával és boxerrel ütlegelték a férfit, életveszélyes sérülést okozva neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik