Belföld

Nyerges ismét hátrált egy lépést a Simicska-birodalomtól

Simicska-Lajos-cimlapon(210x140).jpg (Array)
Simicska-Lajos-cimlapon(210x140).jpg (Array)

A Világgazdaság információi szerint Nyerges Zsolt, Simicska Lajos üzlettársa kivásárolta a Közgép Zrt. százszázalékos tulajonában lévő Közgép-Energia Kft.-t a Mezőhegyesi Bioenergia Kft.-ből.

A lap emlékeztet:  Nyerges Zsolt korábban a közös médiaérdekeltségekkel való kapcsolatát lazította, idén januárban a birodalom zászlóshajójának számító Közgép elnöki posztjáról köszönt le, legutóbb, márciusban pedig a közös agrárérdekeltségeiket összefogó Mezort Zrt. elnökségéről mondott le. Mindkét cégben Vida Ildikó, egykori NAV-elnök váltotta Nyerges Zsoltot.

Hallottam már egy-két hülyeséget, de ez a jereváni rádió kategóriája. Bárki találja ki ezeket a sztorikat, nagyon élénk a fantáziája.

Ezt mondta Nyerges Zsolt korábban az Indexnek azokról a pletykákról, miszerint csúnyán összeveszett Simicskával, ezért mondott le a Közgép elnöki posztjáról. Nyerges magyarázata szerint nem vesztek össze Simicskával, ő pedig továbbra is a Közgép egyik tulajdonosa marad. Hozzátette, részvényesként nagyon fontos neki a cég jó működése. Azért távozott, mert rengeteg energiáját emésztette fel a nagyvállalat irányítása. Így fogalmazott:

Az az igazság, hogy belefáradtunk az elmúlt évek mindennapi küzdelmeibe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik