Belföld

770 ezer forintot talált a moziban Krisztina

770 ezer forint volt egy a pénztárcában, amit egy nő talált meg egy budapesti pláza mozijában, írja a Bors. A lap szerint a fiatal péceli lány el is költhette volna a pénzt, de inkább megkereste a tulajdonosát.

Egyik hétfőn elmentünk a családdal egy plázába mozizni. Kifelé jövet, a félhomályban láttam, hogy valamilyen tárgy van a lépcsőn. Felvettem, majd kint, a világosban megnéztem, mi az. Egy pénztárca volt 770 ezer forint készpénzzel, két bankkártyával, jogosítvánnyal, személyivel.

A tudakozó nem tudott telefonszámot adni, és a Facebookon sem találta meg a tárca tulajdonosát. Végül a mozinál meghagyta a telefonszámát, hogy ha jelentkezik a férfi, utolérhesse.

Már hazafelé tartottunk, amikor megcsörrent a telefonom

mondta a lány a lapnak.

A pénztárca gazdája volt. Kiderült, hogy még délelőtt járt a moziban a két gyerekével, akkor hagyta el. A Népligetnél találkoztunk vele. Nagyon hálás volt, mert a cégének kellett volna másnap befizetnie a pénzt. Megkérdezte, hogy mennyivel tartozik, de nem fogadtam el semmit. Ab­ban maradtunk, hogy egy alkalmas időpontban meghívja a családomat egy ebédre. Erre jövő héten kerítünk sort.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik