Belföld

Kósa: Soros életműve bizonyította, hogy átgázolt milliókon

Orbán Viktor is felszólal szerdán délután háromkor az Európai Parlament ülésén, az atv.hu információi szerint pedig a Fidesz elnökségi ülésén nem volt vita a magyar álláspontról.

Kósa Lajos szerint a Fidesz elnöksége azt mondta Orbánnak, hogy álljon ki Magyarországért és a magyar emberekért.

Mi azt gondoljuk, hogy ezt képviselni kell az unió különböző testületei előtt is. Legyen az az Európai Parlament, az Európai Néppárt vagy az Európai Bizottság.Szerintünk ez egy teljesen legitim vita. Egy sor kérdésben az Európai Unióban döbbenetes a tájékozatlanság, a dezinformáltság.

A lex CEU kapcsán Kósa leszögezte, az Európai Bizottságnak nincs ebben az ügyben hatásköre, a CEU ügye nem az EU hatáskörébe tartozik, de véleményük azért lehet.

Kósa szerint Soros úgy járkál az Európai Bizottság és az EU vezetőihez, mintha az unió szempontjából a világ legelfogadhatóbb spekulánsa lenne.

Holott Soros György életműve bizonyította, hogy átgázolt milliókon, milliókat tett tönkre csak azért, hogy több pénze legyen. Angliából kitiltották, se Istent, sem embert nem nézve gyűjtötte a milliárdokat.

Kósa szerint Sorors rendelkezik a legnagyobb befolyással az Európai Parlamentben és az interneten elolvasható a lista azokról, akiket azonnal mozgósíthatónak tart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik