Belföld

Kósa Lajos legalább tudja, hogy már nincsen Népszabadság

Orbán Viktort egy üveg marcipános berkenyepálinkával lepték meg a Szakmasztár fesztiválon. Kóstolásra is biztatták, de a miniszterelnök ezt visszautasította. Az ATV videója szerint azt mondta: Mindenki figyel, most nem ihatunk.  (…) Betesznek a Népszabadságba.

Orbán valószínűleg elfelejtette, hogy a Népszabadságot már kivégezték, erre emlékeztette is őt a lap korábbi főszerkesztője Murányi András, aki szerint a miniszterelnöknek növelnie kellene gyógyszeradagját.

Kósa Lajos viszont tisztában van a Népszabadság elkaszálásával, viszont a Fidesz frakcióvezetője ezt viccesen fogja fel. Kósa a keddi frakcióinfón a Szabadság téri szovjet emlékmű megdobálásáról beszélt, szerinte ők “szellemesebbek” voltak, mint a Riddim Colony zenekarból ismert ligetvédő Komáromy Gergő “pedig akkor kommunista diktatúra volt és orosz megszállás”.

Majd Kósa visszaemlékezett arra, amikor még a rendszerváltás előtt a sajtótájékoztatón mellette álló Halász Jánossal a Lenin szobrot Debrecenben leragasztották Népszabadsággal:


Akkor még volt Lenin szobor és volt Népszabadság. “Ma már Népszabadság sincs”

– jegyezték meg a sajtótájékoztatón vidáman mindketten, írja az ATV.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik