Belföld

A legnagyobb magyar feljelentő tette, amit tennie kell a meghekkelt Orbán-interjú újbóli kiküldése miatt

A meghekkelt, Orbán Viktorral készített interjú újbóli, idén április 1-jén történt kiküldése miatt bejelentést tett Tényi István a Veszprém Megyei Rendőrkapitányságnak. Tőle ez nem szokatlan, az elmúlt években megannyi közérdeklődésre számot tartó ügyben tett bejelentést Tényi – aki a Fidesznek is tagja volt éveken át, míg pár nappal ezelőtt, április 8-án arról értesítették, hogy kizárták a pártból, bár a döntés nem indokolta a kormánypárt.

Mint ma reggel megírtuk, valaki a Mészáros Lőrinc érdekeltségének számító Mediaworkshöz tartozó Pannon Lapok Társaságánál újra belenyúlt a rendszerbe, elérve azt, hogy a program április 1-jén kiküldje a Fejér Megyei Hírlap digitális számára előfizetőknek a tavaly december 24-én, karácsonykor megjelent meghekkelt kormányfői interjút. Tényi információs adat megsértése vétség gyanúja miatt tett most bejelentést.

A rendőrség – még a tavaly év végi eset miatt kezdődött eljárásban – mindig nyomoz ismeretlen tettes ellen. A PLT pedig öt munkatársát tette lapátra még tavaly év végén, a széttrollkodott Orbán-interjú miatt. Azonban, mint a mostani eset igazolja, a hekkelés nem maradt abba. Hiába kerestük a PLT ügyvezetőjét, és a Mediaworksöt, illetve a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztőjét, sehonnan sem válaszoltak megismételt kérdéseinkre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik