Belföld

„Még több stadiont akarunk” – békemenetet tartottak a Kétfarkúak

A viccpárt kiáll a kormány és Oroszország mellett. „Civil szar” – skandálták. Videós közvetítés és fotók a felvonulásról.

Szombat délután két órakor elindult a Magyar Kétfarkú Kutya Párt által szervezett Békemenet az Oktogontól. Tudósítónk szerint mintegy ezerötszázan vannak, Kovács Gergő, a viccpárt elnöke azt mondta, jön még hetvenezer lengyel, csak dugóban vannak. Azt is elárulta, hogy felszólal majd a CÖF nőtagozatától Tóth János.

Közvetítésünk a helyszínről:

Kovács egy teherautó platójáról tartott beszédet, azt kérdezte a résztvevőktől, mindenkihez megérkezett-e időben a repülő. Elmondta: azért gyűltek össze, mert nem esik az eső, majd a beszéd félbeszakadt, mert Soros György elrontotta a mikrofont. „Azért jöttünk össze, hogy visszavegyük az utcát attól a pár tíz embertől, akik az utcán randalíroztak, megerőszakolták a rendőröket, felgyújtották a középületet, hogy migránsok milliárdjait telepítsék ide” – mondta, és azt is kinyilvánította, hogy az Oktogon neve ismét legyen November 7. tér.

Végre egy ország, ami fel meri vállalni, hogy lebontja a demokráciát, de még mindig messze van Oroszország

– mondta. A követelések között van, hogy alakítsák a kórházakat stadionná, és legyen kötelező olvasmány Bayer Zsolt írásaiból.

Galéria
Fotó:Bielik István

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik