Belföld

Kovács Gergely, a Kétfarkú elnöke: Alapvetően jó az irány, csak a kormány még mindig nem elég bátor

Kedden Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke volt Rónai Egon vendége az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A szombati békemenettel kapcsolatban úgy fogalmazott, igazán szükség van az eseményre, mert az elmúlt hetek tüntetései azt a hamis látszatot keltik, hogy itt valamiféle tömeg szembeszáll a kormánnyal, miközben pár tíz emberről van szó, akiket repülővel utaztatnak Magyarországra.

Mindamellett mi úgy gondoljuk, hogy alapvetően jó az irány, csak a kormány még mindig nem elég bátor. Nagyon helyes, hogy elvetették az euró bevezetését, de hol vagyunk attól a tökéletes állapottól, hogy a rubelt bevezessék?

– tette fel a költői kérdést Kovács.

Megjegyezte, nagyon szépen épülnek a stadionok, de maga az a folyamat, ahogy a kórházakat előbb sportkórházzá, majd stadionná alakítják át, elég lassan halad, csakúgy, mint az oktatási reform.

Bayer Zsolt alkotásait a mai napig nem lehet olvasni az irodalomkönyvekben.

A pártelnök elárulta, gyakorlatilag mindenki finanszírozza őket. Rengeteg, hetvenezer buszt küldenek Lengyelországba a vendégekért.

És hogy miért szerveznek békemenetet?

Minket ez a drogos, külföldről fizetett, liberális, a város minden este felgyújtó, rendőrökre támadó csürhe bosszantott fel, ezért gondoltuk, hogy érdemes kiállni a kormány mellett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik