Belföld

Eltűnt G. Fodor híroldala a Facebookról

A szélsőségesen kormánypárti 888.hu a Facebookon is jelen van, de nem jelenleg. A G. Fodor Gábor vezette hírsite ugyanis eltűnt a közösségi oldalról, a látogatókat mindössze ez fogadja jelenleg:

Forrás: Facebook/ 888

Azt nem tudni, törölték, vagy csak felfüggesztették-e az elég kemény és sokszor rasszista/szexista nyelvezetet használó oldalt, illetve mi áll a háttérben, de ahogy megtudunk valamit, jelentkezünk. (Gyanúnk szerint egy elég masszívan cigányozó, egy erdélyi gyújtogatásról beszámoló írás lehetett a felfüggesztés/törlés oka.)

Frissítés: a gonosz Facebook a bűnös

Na, kiderült a lényeg közben, a 888 elképesztő nyavalygás és sorosozás (!) közben kifejti, hogy előzetes értesítés nélkül függesztették fel az oldalukat. Hogy melyik poszt váltotta ki ezt a Facebooknál, azt ők sem tudják. Ezt a mondatot azért idézni kell, annyira nincs képben a világgal, valósággal, történésekkel:

A Facebook úgynevezett algoritmusai: Soros, liberálisok, és Zuckerberg maffiája dönti el mit írhatsz le, mit oszthatsz meg, mit gondolhatsz és mit nem.

Mellesleg azt írják, a Facebook egy üzleti vállalkozás, még pénzt is elkérnek mindenért. Igen, ha valaki pénzt tol bele egy megosztott cikkbe például, az többször, több helyen jelenik meg, de a szimpla posztoláshoz és a közönség kiszolgálásához nem feltétlen kell pénz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik