Belföld

Habony ügyvédje csapott le a 888.hu-ra

A 444.hu információi szerint 888 névvel indulhat az új, fiataloknak szánt állami híroldal. A domain-t Habony Árpád ügyvédje, Kosik Kristóf János vette meg.

A 888.hu domain 2015 január 9-én került annak a Kosik Kristóf Jánosnak a tulajdonába, aki Habony Árpád jogi képviselőjeként ismert – írja a 444.hu, akiknek a tulajdonos nem kívánt felvilágosítást adni arról, mi a szándéka az oldallal.

Emlékeztetnek: az atv.hu hétfőn írt arról, hogy Orbán Viktor és a jobboldalinak tekinthető médiumok vezetőinek hétfői tanácskozásán szó esett egy “Index- vagy Origo-méretű” állami hírportál elindításáról.

A cikk szerint emellett vagy ehelyett a háttérben folyik az ötletelés egy fiatalokat szánt híroldal elindításáról is, amelynek célja a jó hírek fiatalokhoz történő eljuttatása lenne.

A Cink arról ír, hogy a 888.hu sokáig a88.hu című hirdetési oldal tulajdonosainak kezében volt. A tulajdonos azért foglalta le a domaint, hogy más ne tudjon hasonló névvel konkurens oldalt indítani . Állítja: nemrégiben vevő jelentkezett a 888.hu domain-re, ezért eladta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik