Belföld

Árokból és a házaiknál leste a nőket a hevesi meztelen szatír

Heves megye több településén is feltűnt az a 35 éves mezőtárkányi férfi, aki bő egy év alatt öt alkalommal is hívatlanul és meztelenül jelent meg idegen nők lakóhelyén, önkielégítést végezzen előttük. A sorozatnak az vetett véget, hogy a szatír előzetes letartóztatásba került. A napokban benyújtott vádiratában négy rendbeli szeméremsértés vétsége mellett egy rendbeli magánlaksértés bűntettével is vádolják.

A férfi először 2015 őszén ment be egy sarudi ház bekerítetlen udvarára, ahol a melléképület és a főépület között meztelenre vetkőzött, majd miközben a teraszon a rokonaival beszélgető háziasszonyt nézte, önkielégítést végzett. A nő fia észrevette ezt, megpróbálta felelősségre vonni, de ő ekkor beült a kocsijába és elmenekült a helyszínről.

2016. január 31-én délutánotthon volt, majd amikor – ahogy az ügyészség fogalmaz –  felébredt a nemi vágya, és meztelenül kiment az utcafronti kerítéshez és ott maszturbált. Közben a szemközti ház udvarán dolgozó nőt nézte.  Végül az asszony élettársa zavarta el onnan.

A férfi 2016. júniusában, majd októberében is megismételte a fentieket, előbb Mezőtárkányban, majd Füzesabonyban.

Az első helyszínen meztelenül járkált a kiszemelt nő udvarán, és – azért, hogy felhívja magára a figyelmet – azt kiabálta, hogy „Jó napot, én vagyok a villanyszerelő!”Füzesabonyban egy ház közelében, a másfél méter mély vízelvezető árokban végzett meztelenül önkielégítést, amikor egy 17 éves lány az édesapja társaságában a közelében tartózkodott.

A rendőrök ekkor érték tetten, majd a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Az ügyészség azt indítványozta, hogy felfüggesztetett kapjon, illetve rendeljenek ki mellé párfogót és kötelezzék a 200 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik