Belföld

Tiltott szerencsejáték folyt a rózsadombi bűnbarlangban – Videóval

Nem szexrabszolgákat tartottak a Bimbó úti házban, ahol egy hétfő esti rendőri akcióban 35 tajvani férfit és nőt találtak, hanem tiltott szerencsejáték folyt – tudtuk meg a rendőrségtől. Az érintetteket tolmács segítéségével kikérdezték már.

Az eddigi információk – a helyszíni szemle, az adatgyűjtés és a meghallgatások – alapján az épületben tiltott szerencsejátékot szerveztek. A nyomozók a helyszínen laptopokat, mobiltelefonokat és tableteket foglaltak le.

A 24.hu úgy tudja, a hely afféle online fogadóirodaként működött, a külföldiek kezelték az ügyleteket.A helyszínen videó készült, ezen egyebek mellett látható, milyen körülmények között éltek:


Úgy tudjuk, az egyikük kiabálását hallotta meg az egyik szomszéd, aki végül bejelentést tett. Az ügyben személyi szabadság megsértése és tiltott szerencsejáték szervezése bűntette miatt folyik nyomozás egy ember ellen. Ő most őrizetben van, kezdeményezik az előzetes letartóztatását.

A tanúk kihallgatása jelenleg is folyamatban van. A lefoglalt informatikai eszközöket a rendőség szakértők bevonásával vizsgálja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik