Belföld

Hideg reggelek után délutánra többször meglesz a 20 fok

Napsütéses, sőt szikrázóan napsütéses hétnek nézünk elébe. A meteorológusok szerint a jövő héten igazi tavaszi időjárás várható.

Hétfő: Szikrázóan napos, friss, tiszta időnk lesz. Kizárt az eső. Reggel 0 fok köré süllyed a hőmérséklet, több helyen számíthatunk talajmenti fagyra. Délutánra 13-14 fok köré melegszik a levegő.

Kedd: Ragyogó napsütés várható, csapadék nélkül. A nyugati szél mérsékelt lesz. 15 és 20 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Szerda: Sok napsütésre van kilátás, de késő estétől északon gomolyfelhők jelenhetnek meg az égen. Esetleg ÉNy-on fordul elő zápor. 19-20 fok körül alakul a hőmérséklet. Az ÉNy-i szél megerősödik.

Csütörtök: Délutánra mérséklődik az eleinte még erős légmozgás. Többórás napsütés valószínű, kicsi az esély futó záporra. 14 és 19 fok közötti értékeket mérhetünk.

Péntek: A napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen, de csapadék nem várható. Marad a 18 fok körüli csúcsérték. A DK-i szél megélénkül.

Hétvége: Április első napjaiban is igazi tavaszi idő ígérkezik. A napsütést gomolyfelhők zavarják, de zápor csak néhol alakulhat ki. 15 és 20 fok közötti maximumok lehetnek. (Köpönyeg.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik