Belföld

Kétéves lánya karjaiban halt meg a magyar nő Londonban

Babinszki Ferenc március másodikán tragikus hirtelenséggel vesztette el szerelmét, Patai Krisztinát. Még ma sem tudni, mi okozta a 33 éves nő halálát – írja a Borsod Online.

A pár négy évvel ezelőtt ismerte meg egymást Londonban. Krisztina már tíz éve kint élt, kezdetben szállodában takarított, majd ő ellenőrizte a takarítók munkáját, Ferenc pedig egy élelmiszerláncnál helyezkedett el.

Két éve megszületett kislányuk, Zoé, és azt tervezgették, hogy hazaköltöznek Miskolcra és vesznek egy lakást. Sajnos erre közösen már nem kerülhet sor.

Krisztinának két évvel ezelőtt volt egy rohama. Elájult és leesett az ágyról.

Hívtam a mentőket, közben elkezdtem az újra­élesztését. Amikor rendbe jött, elmentünk egy londoni klinikára, ahol az orvosok azt mondták, hogy ez egy epilepsziás roham volt, de nem kell megijedni, ilyesmit a terhességgel járó hormonváltozások is kiválthatnak. Úgy kell az egészet kezelni, mint egy náthát

– mesélte a lapnak Ferenc.

A második roham már végzetes volt. Krisztina egyedül volt otthon kislányukkal és nem reagált a férje által küldött sms-ekre. Felhívta a nő öccsét, aki egy házban lakott velük, hogy nézze meg, mi történt.

Mikor belépett a lakásba, holtan találta testvérét kislánya karjaiban.

A család most arra gyűjt, hogy hazaszállíthassák Krisztina holttestét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik