Belföld

Sportkrémmel is gyógyította pácienseit a nőnek öltözött sziráki áldoktor

Újabb részletek derültek ki annak a férfinak az “üzelmeiről”, aki magát doktornőnek álcázva kezelt betegeket a Nógrád megyei Szirákon. A Dr. Rácz Tímea néven praktizáló, egyébként gyöngyöspatai R. Ákos Félix összesen nyolc embert kezelt, volt akit például sportkrémmel kent össze, illetve azt azóta sem tudni, milyen anyag volt azokban az injekciós tűkben, amelyeket a páciensekbe fecskendezett.  Gyógyított kézrátétellel, diagnosztizált ránézésre és ultrahangozott és röntgenezett mobiltelefonnal párja családjának házában, aki egyáltalán nem sejtette, hogy választottja nő. 

A leginkább csak az esti órákban mutatkozó, a betegeket sötétben kezelő férfi többször azt mondta magáról,

hogy ő a héhalmi ügyeletes orvos, de állított olyat is, volt dolgozott kórházigazgatóként illetve, hogy egyszerre huszonkét egészségügyi intézetben rendel. Iratokat, papírokat nem mutatott soha, és a család büszke volt rá, hogy rokonuk egy doktornővel él együtt.

A Zsaru magazin arról ír, hogy az eddigi adatok szerint a férfi senkinek nem okozott egészségkárosodást, illetve pénzt nem kért, így kuruzslás miatt javasolnak vádemelést ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik